TAROT

Tarot er sjælens spejl og et fantastisk redskab til at få kontakt med og sat fokus på områder i dit liv som styrker dig – samt sider der hæmmer dig.

Jeg bruger Aleister Crowleys fantastiske sæt, som er illustreret utroligt smukt af Lady Frieda Harris. De er så rige på symboler og indeholder rigtig mange lag, som de åbenbarer efterhånden, som du er klar til det. Som et spejl viser dig dit ydre – så viser kortene dig dit indre. Hvis du ikke kan lide, det du ser i spejlet – så ændrer det sig kun, hvis du foretager dig en aktiv handling. Dette gælder både ydre som indre. Og her er kortene et fantastisk redskab til at afdække dit potentiale og muligheder.

Ud fra din fødselsdato, kan jeg fortælle dig om de energier du har med dig fra fødslen, de energier der er generelle for året samt de energier du har med dig i år.
Vi kan lægge et årsoplæg – f.eks. i november eller december måned for det kommende år.
Du kan også trække kort på en given situation. Ja mulighederne er mange.

Jeg arbejder primært ud fra din situation her og nu, da jeg mener, det er meget vigtigt at være nærværende i det liv, vi nu engang har valgt at leve. Kortene er fantastiske til at skabe klarhed over din aktuelle situation, det der blokerer, dine potentialer og meget meget mere. Vi indeholder svarene selv – jeg hjælper dig blot med at få kontakt til dem. Hvordan du vælger at bruge det, hvilke valg du træffer – er helt dine egne.

Jeg er ved flere lejligheder blevet gjort opmærksom på, at jeg har Aleister Crowley med som en af mine guider, og jeg må da også sige, at jeg tydeligt kan mærke, når han får lyst til at deltage i mine tydninger 🙂

Kontakt mig gerne hvis du vil høre om Tarot vil være noget for dig.

KOMMENTARER

Her et par kommentar fra et par piger, jeg har lagt Tarotkort for:

Jeg var inde i en periode i mit liv, hvor jeg følte at jeg løb forvildet rundt og ikke kunne finde ud af om det jeg gjorde nu også var den retning, som var godt for mig.
Derfor valgte jeg at få lagt Tarotkort. Jeg havde brug for at få guiding i om jeg var på rette vej.
Målet var specifikt omkring at få kærlighed ind i mit liv.
Det var en meget speciel oplevelse. Pia gav sig god tid og vi snakkede længe om hvad kortene betød. Der var en dejlig atmosfære og jeg fik svar på alle de spørgsmål, der opstod under forløbet.
Jeg følte en lettelse og en indre ro, da jeg gik derfra. For kortene viste, at jeg var på rette vej og at jeg endda ville få succes med det jeg gjorde.
Allerede dagen efter kom der kærlighed ind i mit liv.


Kh Charlotte

*

Fik lyst til at skrive til dig og takke for en skøn tarot seance her tirsdag morgen. Jeg gik glad og opløftet der fra – den følelse jeg har er så ubeskrivelig, da jeg ikke tror, jeg har mødt den før – at have tiltro og samtidig slippe – at vælge til og fra – og mærke hvad der er rigtigt – og finde komplet ro i IKKE at vide, hvad fremtiden bringer. Det føles …. skønt.
Endnu en gang tak.
kh Gitte

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.