KRYSTALLER

www.unikke.krystaller.dk

Krystaller er magiske. De kan være utrolig smukke og nogle vil du overhovedet ikke kaste et blik på. Nogle vil provokere dig ekstremt og andre vil få dig til at føle dig rolig og afslappet.
De har alle et budskab til dig, og du vælger dem ikke tilfældigt. I vælger faktisk hinanden.
Du kan læse om dem både i bøger og på nettet – men gør dig selv den tjeneste, at lyt til den først inde du læser, hvad andre har oplevet og skrevet. For det er deres oplevelser. Måske vil krystallen vise dig noget helt andet. Og bare fordi du ikke kan læse om det, den fortæller dig, i nogen bog, betyder det ikke, at det du mærker, er forkert.
Så luk krystallerne ind i dit liv og luk øjne, ører og hjerte op for deres budskaber. Prøv at lægge bøgerne væk og brug din intuition og følelser i stedet. Du kan hurtigt blive blokeret og farvet af det du læser. Ha’ tillid til, at den du har valgt, nok skal vise dig, hvad den kan hjælpe dig med – hvis du vel at mærke tør lytte indad og være opmærksom på det du møder.

Køber du en krystal som dekoration, uden at tænke mere over det – så vær opmærksom på, at den faktisk kan sætte skub i en ændring i dit liv, men også I dem du eventuelt bor sammen med. Du har valgt den af en grund, fordi du er klar til den forandring, den vil åbne op for.

Så når du føler dig tiltrukket af en krystal, så vælg den og åben dine sanser. For det vil være lige netop den, der kan inspirere dig, der hvor du er lige nu.

Velkommen til de Unikke Krystallers Verden

www.unikke-krystaller.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.