KRYSTALLER

Krystaller er magiske. De kan være utrolig smukke og nogle vil du overhovedet ikke kaste et blik på. Nogle vil provokere dig ekstremt og andre vil få dig til at føle dig rolig og afslappet.
De har alle et budskab til dig, og du vælger dem ikke tilfældigt. I vælger faktisk hinanden.
Du kan læse om dem både i bøger og på nettet – men gør dig selv den tjeneste, at lyt til den først inde du læser, hvad andre har oplevet og skrevet. For det er deres oplevelser. Måske vil krystallen vise dig noget helt andet. Og bare fordi du ikke kan læse om det, den fortæller dig, i nogen bog, betyder det ikke, at det du mærker, er forkert.
Så når du føler dig tiltrukket af en krystal, så vælg den og åben dine sanser. For det vil være lige netop den, der kan inspirere dig, der hvor du er lige nu.

Den 23. august 2021 førte jeg en stor drøm ud i livet og udgav min første bog om de magiske krystaller. For i min verden er de magiske. Bogen er primært målrettet børn og unge, men jeg er sikker på, at alle vil kunne finde god inspiration i den, og at de vil føle hvor magiske krystaller virkelig er. Du kan læse mere om bogen på www.esclarmonde.dk.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.