Healing

Healing er rette din opmærksomhed indad, for at få kontakt til det der blokerer og skaber eventuelle ubalancer, der forhindrer dig i at nyde det liv du har valgt at leve.

Healing er også at give dig selv omsorg, forkælelse og tilladelse til at lukke lyset ind.

Der sker healing hver gang du beslutter dig for, at ændre det der ikke fungerer for dig længere, hvergang du beslutter dig for at give dig selv mere af det der gør dig glad, hvergang du lytter til dig selv og tager dig selv alvorligt.

Du er selv din aller største og vigtigste healer. Ingen er lige så dygtig som dig til at heale lige netop dig.

Men nogle gange kan det være svært selv, at få øje på det der blokerer, og det der forhindrer dig i at høre dit hjertes stemme, og her kommer jeg ind i billedet.

Har du mod på at lukke mig ind, kan jeg hjælpe dig med at finde det der blokerer dig, det der vil inspirere dig og dine potentialer, så vi sammen kan få sat gang i healingen af dig.

Jeg bruger ofte krystaller, klangskåle, visualisering og min clairvoyante gave, når jeg healer, men det er et samarbejde med dig. Jeg sætter processen igang, og du fortsætter den. Det er dit videre arbejde, med det vi får healet sammen, der vil skabe de virkelige resultater.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.