HVEM ER JEG

Ja det er et godt spørgsmål. For jeg er meget mere, end det du kan se med dine fysiske øjne.

Jeg tror på, at når vi møder indsigt og inspiration, tændes gnisten i vores sjæl, og vi prøver at forstå det, der kommer til os. Nogle gange er det nemt, andre gange rigtig svært og kan gøre ondt. Nogle gange lader vi det ligge, andre gange er vi nødt til at forholde os til det.

Jeg tror også på, at det vi møder, bliver vi en del af. Noget skal heales hos os og noget skal vi heale hos andre.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer fra lyset og min mission er at lave lysarbejde her på jorden.

Jeg har to store passioner. De magiske krystaller og Aleister Crowleys fantastiske Tarotkort. Begge dele har været i mit liv, næsten så længe jeg kan huske tilbage.

Krystallerne er smukke og healende – Tarotkortene er inspirerende og vildt spændende. Og begge dele bliver ved med at overraske mig gang på gang. Bedst som jeg tænker, at nu kan jeg næsten ikke møde nye oplevelser med dem, så åbner de alligevel døre, som jeg slet ikke havde set og overvejet. Fuldstændig som lag på løg, der virker uendelige.

Jeg healer med de skønne krystaller og med mine fantastiske klangskåle og lukker døre op og inspirerer med Tarotkortene. Og så sniger der sig også lidt clairvoyante budskaber ud, når vi sammen går på opdagelse.

Jeg er uddannet Zoneterapeut, Bach Blomster Terapeut, (krystal)Healer og Regressionsterapeut. Jeg laver Tarot- og Krystal Workshops og underviser også i brugen og forståelsen af Tarotkortene. Jeg har haft min egen krystalbutik og derudover har jeg generelt studeret en masse om symboler og Kabbalaen.

Jeg født i 1967, er gift og har to skønne og fantastiske piger, der er godt i gang med deres voksne liv. Jeg elsker at skrive, vandre og læse. Jeg har flere gange fået at vide, at jeg har Aleister Crowley med som guide, og jeg kan tydelig mærke, når han blander sig i mine Tarotoplæg eller når jeg skriver om Tarotkortene 🙂

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.