MIN NYTÅRS TAROT TRADITION <3

MIN NYTÅRS TAROT TRADITION <3

I dag er det årets sidste dag, og på denne dag har jeg en god Tarot tradition.

Jeg finder et stille sted, hvor jeg udover mine skønne Tarotkort også har mine fantastiske krystaller ved min side. Jeg plejer at sætte mig på gulvet og så starter jeg med at lægge groundende krystaller lige bag mig. I år har jeg brugt Sort Turmalin og Røgkvarts. Herefter går jeg med uret og lægger Karneol ud for min venstre hofte (Hara Chakra), Solsten og Citrin (Solar Plexus) venstre skulder, Rosenkvarts og Smaragd foran mig (Hjerte Chakra), Celestin, Blå Topas, Blå Akvamarin og Apatit (Hals Chakra) højre skulder og ud for højre hofte lægger jeg Ametyst og Lepidolit. Disse krystaller danner nu en sekstakket stjerne, hvor jeg sidder i midten med et Bjergkrystal kugle som Krone Chakraet samt mine Tarotkort samt en notesbog.

Jeg sidder lidt i energien og forestiller mig nu, at jeg sidder i en rensende lyssøjle, og jeg beder om, at jeg nu slipper alt det, jeg ikke længere skal bruge. Der er mange måder at gøre dette på og der er ingen rigtig eller forkert måde.

Først kigger jeg på mit 2022 årskort – som jeg finder ved at tage tværsummen af min fødselsdag samt året. 3+1+7+2+0+2+2 = 17. Det betyder jeg har kortet Stjernen med i det nye år. Dertil hører kort nr. VIII Udligning samt de fire 8’ere fra den lille Arkana. Dette kort viser mig klart, hvilket hovedtema jeg har i 2022. Kanalisering. Så det bliver spændende at se, hvad jeg får skrevet i løbet af 2022 og hvilke budskaber jeg får givet <3

Derefter tuner jeg ind på det nye år med mine kort i hånden, og beder min krystal bringe mig klarhed.

Jeg starter med at bede kortene vise mig de energier, jeg skal arbejde med i januar, og trækker nu et kort for januar. Jeg mærker efter om det føles rigtigt eller om jeg måske skal trække endnu et kort. Jeg vender kortet og skriver januar i min tarot-notesbog efterfulgt af navnet på kortet. Eller kortene – hvis der er flere.

Jeg lægger nu kortet tilbage i bunken – blander og tuner ind på februar, og beder kortene vise mig de energier, jeg skal arbejde med i februar osv.

Til slut spørger jeg kortene om de har en sidste besked. Om der er noget jeg skal være ekstra opmærksom på. Det er ikke sikkert, at du føler dette vil være rigtigt for dig. Det kan også være at du har et helt specielt spørgsmål, til et helt bestemt tema – så spørger du ind til det.

Jeg takker mine kort for endnu engang at have delt deres visdom med mig <3

Dette giver et utrolig godt billede af, hvad året vil bringe, og hvilke temaer jeg har oppe at vende og når jeg kigger tilbage på det år der er gået, er det skræmmende, så præcise de har været. Men det forbavser mig jo ikke 😀

Rigtig godt, magisk og lykkebringende 2022 <3

Kærlig hilsen Pia

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.