Tarotåret 2019

TAROT ÅRET 2019

Ringen sluttes i kort nr. 21 Universet

Udover at vi alle har personlige Tarotkort med os, så har hvert år også nogle hovedoverskrifter, som det kan give rigtig god mening og inspiration at skæve til. Det er overskrifter, der følger os alle.

For mig er det kortet Universet, der repræsenterer 2019, men også kortene Kejserinden, den Hængte, tre Stokke, tre Bægre, tre Sværd og tre Mønter tager jeg med ind i min tolkning. De er også vigtige, når vi arbejder med en forståelse af 2019.

I 2019 får du vist, hvad du mangler at afslutte for, at ringen kan sluttes og du ser tingene som de virkelig er
Ringen sluttes og du har nu mulighed for at afslutte noget, du har startet. Universet er sidste kort i rækken af de Store Arkana kort. Du har fået en visdom – noget er blevet tydeligt for dig – noget du har arbejdet med over en periode. Om perioden har været lang eller kort – det ved kun du. Du har mestret en transformation, og der er skabt balance.
Føler du dig ikke helt fri – så kig på om der stadig er nogle tanke- og/eller handlingsmønstre, der ikke er gode for dig – noget som du ikke allerede har brudt med. Bryd dem, så en ny kærlig og kreativ energi kan vokse i dig. Har du brudt med dem så mærk den dejlige omsorgsfulde, kærlige og kreative energi, du indeholder. Afslut det gamle og dans med det nye. Tiden er gunstig. Det hæmmer din udvikling, det der ikke gør dig glad – så kig på det nu. Gør dig selv fri. Slip egoistiske behov og overgiv dig til den kærlighed og visdom, der ønsker at komme til udtryk hos dig.

Jeg ser seglet i skikkelsens på kortets ene hånd, som symbol på, at hun/du nu er klar til at høste det, der er sået, da rejsen startede i kortet Narren.

De fire skabninger i hvert hjørne på kortet – mennesket, ørnen, tyren og løven, symbol på de fire elementer, viser at energierne nu strømmer frit. Det mentale, følelsesmæssige, fysiske og spirituelle. Da vi rejste igennem kortet Ypperstepræsten, var disse fire skabninger tomme. I Ypperstepræsten begyndte vi at kigge indad og lytte til den gamle visdom, vi alle indeholder. Nu i Universet udtrykkes den direkte uden blokering.

Skikkelsen på kortet træder på slangens hoved, hvilket fortæller mig, at du har set en frygt i øjnene og kastet dig ud i en transformation, der nu er fuldendt med succes og at alle forhindringer er og vil blive knust.

Universet hører til tallet tre, og for mig betyder det, at det der er sået i tallet et, blev synligt i tallet to – det er nu blevet tid til at forstå det og leve det ud i tallet tre. Nu er det tid til at bryde med de gamle mønstre og tage næste skridt og det er blevet tid til at udtrykke kærlighed i verden.

Ønsker du at frigøre dig fra noget – forandre noget – så sker det ikke af sig selv. Så overgiv dig til processen og brug den nye visdom du nu indeholder. Ha’ tillid. Lyt til dit hjerte. Alt er, som det er meningen, det skal være. Og du er lige netop der, hvor det er meningen, du skal være. Der er ubegrænset livskraft til rådighed.

Sørg for at der er balance i det du giver og det du får, og se tingene som de virkelig er eller se tingene fra en anden vinkel, hvis du er kørt fast i noget gammelt. Få det nu afsluttet. Det vil måske kræve lidt arbejde – men du kan godt. Det vil åbne for kærligheden og bringe glæde i dit hjerte. Sørg for at du omgiver dig med skønhed. Find gerne dine kreative sider frem og sørg for, at du har både krop, sind og ånd – altså hele dig – med i det du gør. Så skal klarheden og energien nok indfinde sig og husk, det vi sender ud – får vi tilbage. Måske ikke altid i den form vi ønsker – så tænk over hvad du sender ud, og hvad du HAR sendt ud. Intet er sket af sig selv. Det hele er startet i dig og det afsluttes nu i dig, så du kan tage næste skridt i din personlige udvikling. Du behøver ikke kæmpe lige nu. Du kan være 100% til stede.

Du startede en proces i Narrens kort, har rejst igennem en masse oplevelser og erfaringer. Nogle fantastiske og andre knap så fantastiske. Men alt en del af din læring. Også selvom du ikke har kunne forstå meningen med det. Alt er nu samlet i et, så du kan nu tage et nyt skridt på din udviklingsvej.

Det du oplever nu, er som for oven således også for neden. Det indre spejler sig i det ydre og omvendt. Du viser verden hvem du er i 2019

Står du i en situation, hvor du ikke anerkender, den rejse du har taget, og det du har lært, og at du mener, at du burde være nået meget længere, så prøv at stoppe op og kig tilbage. Måske oplever du, at du alligevel har forandret noget. Det sker ofte, at det universet tænker, vi skal nå, ikke stemmer overens med, hvad vi selv tænker, vi skulle have nået. Sig til dig selv, at du har tillid til, at du er der, hvor det er meningen, du skal være lige her og nu. Mærk det i dit hjerte, for hvis det var meningen du skulle være et andet sted, så var du der. Det er nu, du manifesterer det, du har tænkt og følt i den virkelig verden. Alt der har været skjult for andre, bliver nu synligt. Din indre verden bliver synlig for den ydre. Du anerkender og omfavner den forandring, du har været igennem. Du er ikke bunde af samme mønster, du er fri. Føler du dig stadig bundet, så slip det. Det er levn fra noget gammelt, som du ikke længere behøver. Dine muligheder ligger åbne.

Du er nu klar til at bevæge dig op på et højere plan og starte din næste rejse fuld af ny visdom.
Du ser nu hvordan ting hænger sammen. Skikkelsen på kortet er nøgen og behøver ikke skjule sig mere. Hun ved godt hvad hun står for.

2019 bliver virkelig et spændende år med nye begyndelser, indsigter og erfaringer.

Kærlig hilsen
Pia

www.pia-danielsen.dk / www.unikke-krystaller.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.