Bjergkrystalmeditation

BJERGKRYSTAL MEDITATION

For klarhed og healing

Lyt med HER:

Vælg den Bjergkrystal du ønsker at meditere med. Kig god på den. Du kan også vælge at visualisere den under meditationen.

Sæt dig eller læg dig godt til rette. Tag et par dybe vejrtrækninger helt ned i bunden af dine lunger og luk nu dine øjne blidt.

Føl at du slipper alle spændinger i hele kroppen, når du ånder ud.

Forestil dig nu den smukkeste Bjergkrystal. Det kan være den du sidder med i hånden eller en anden du ser for dig. Det kan være en spids. Den kan være rå, poleret, det kan være en klynge, eller måske have form som en kugle. Gå med din første indskydelse. Bjergkrystallen lukker lyset ind i dig og er en fantastisk healer og den kan hjælpe dig med at manifestere det du ønsker.

Tag den nu i hånden. Mærk dens meget kraftig energi. Måske mærker du det som en sitren. Det kan også føles som varme, kulde, ro, tryghed eller dyb kærlighed.

 Krystaller hører til jordens skabelse og indeholder en visdom og urkraft vores celler kan mærke og genkende. Denne gamle visdom indeholder du også, og kan hente ved hjælp af krystallerne.

Krystaller hjælper os med at åbne døre i os. De inspirerer os, beskytter os og hjælper med at skabe større balance og forståelse.

Ret nu igen fokus imod den smukke Bjergkrystal. Du kan evt lægge den på dit bryst eller hvor du har lyst til at lægge den. Du kan lægge den fysisk, eller visualisere at du lægger den er sted.

Mærk hvordan roen breder sig. Måske ser du en farve eller et lys brede sig i hele din krop.

Mærk hvor rart og trygt det føles. Der er flere ting, som Bjergkrystallen kan hjælpe dig med at lukke lyset ind og lyse på de områder det er blevet tid til at kigge på.

Ønsker du at den skal heale dig, så bed den sende sin healende energi til et bestem område, eller bed den om at heale hele dig. Ønsker du at få klarhed om blokering, så spørg krystallen, hvad der blokerer. Har du brug for at den beskytter dig, så bed den om det.

Vælg det tema, der fylder mest i dig eller det du får kontakt til først.

Mærk tilliden til at det vil løse sig, og se nu for dig, hvordan det vil se ud og mærk hvordan det vil føles. Bliv i denne følelse, så længe du har brug for det.

Tag nu igen et par dybe vejrtrækninger og tak Bjergkrystallen for dens visdom og vid, at du altid kan hente den frem, når du har brug for det. Mærk kærligheden i dig. Du er kærlighed. Vend nu langsomt tilbage til rummet du er i.

Jeg håber, det giver klarhed og inspiration.

KH Pia

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.